Maatschappelijk betrokken

Het kantoor is maatschappelijk betrokken en staat midden in de samenleving. Vanuit dit besef worden diverse instellingen, goede doelen en organisaties ondersteund. Sommige instellingen hebben te maken met de Schoonhovense gemeenschap; andere zijn in een breder verband maatschappelijk betrokken zoals:

Maatschappelijk betrokken en duurzaam

Wij doen ons best om maatschappelijk betrokken te zijn. Aan de ene kant leveren we juridische diensten aan alle rechtzoekenden. Aan de andere kant is er voor ons meer dan winst alleen. We functioneren binnen de hedendaagse samenleving met het oog op een duurzame wereld. We willen betrokken zijn bij onze cliënten én bij de maatschappij, omdat we dat belangrijk vinden.

We proberen bij de aanschaf van alle kantoorbenodigdheden rekening te houden met de belasting van het milieu. Jaarlijks wordt er geïnvesteerd in de energiebesparing door een steeds verdere isolatie van het kantoor. In het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen zijn er in 2009 en 2013 zonnepanelen geplaatst op het dak van het kantoor. Verder hebben we zoveel mogelijk maatregelen genomen om de energiebelasting op de milieu van onze bedrijfsvoering terug te dringen, waaronder het installeren van spaarlampen en het standaard dubbelzijdig printen. Vanaf 2015 is groene isolatie aangebracht op het dak.